Hej. Jeg hedder Dorthe og er uddannet jurist, cand.jur. 👋

Jeg har i 10 år arbejdet med jura i den private sektor, både hos et af landets største advokatkontorer og i energisektoren. Her har jeg arbejdet med fast ejendom, lejeret, skatteret, miljø- og energiret, selskabsret, ansættelsesret og familie- og arveret.

Jeg blev uddannet fra Aarhus Universitet som cand.merc.jur. i 2011. I 2014 blev jeg optaget på den toårige masteruddannelse i miljø- og energiret, mens jeg sideløbende havde fuldtidsarbejde som jurist og samtidig underviste jeg i jura på Syddansk Universitet.  Min master i miljø- og energiret blev bestået i sommeren 2016.

Samme dag som masterafhandlingen blev afleveret, blev jeg optaget på Aarhus Universitet på cand.jur.-uddannelsen, da jeg havde et ønske om at blive dommer hos retten. I perioden 2016 – 2020 var jeg derfor fuldtidsstuderende samtidig med mit fuldtidsjob som jurist. I sommeren 2020 bestod jeg og kunne tilføje cand.jur. på CV’et.

Udover mine uddannelser som cand.merc.jur, master i miljø- og energiret samt cand.jur., holder jeg mig altid opdateret i form af kursus i familie- og arveret, fast ejendom og lejeret mv.

Jeg kan hjælpe med at oprette testamente, ægtepagt, fremtidsfuldmagt, børnetestamente, indbotestamente eller samejeoverenskomst. Og jeg rådgiver selvfølgelig undervejs.

Erfaren jurist

0
års erfaring som jurist
0
testamenter er oprettet
0%
ærlig snak

Er der noget værre end tør og uforståelig advokat-snak? Det betyder meget for mig, at du forstår det hele, og ikke føler, at jeg taler hen over hovedet på dig.

BLIV RINGET OP