GIV DINE BØRN DE BEDSTE MULIGHEDER FOR EN TRYG OPVÆKST I VELKENDTE RAMMER

Hvis du ikke laver et børnetestamente, vil Familieretshuset afgøre, hvem der skal have forældremyndigheden. Børnenes gudforældre overtager ikke forældremyndigheden, fordi der hverken følger juridiske eller økonomiske forpligtelser med titlen som gudforældre.

Med et børnetestamente kan du får indflydelse på Familieretshusets afgørelse, hvis det værste skulle ske, og dine børn bliver forældreløse. Det er nemlig Familieretshuset som afgør, hvem der skal have forældremyndigheden. Og de vil gå meget langt for at tage hensyn til dine ønsker, hvis du har oprettet et børnetestamente.

DERFOR BØR DU HAVE ET BØRNETESTAMENTE

  • Du vælger selv, hvem dine børn skal bo hos i tilfælde af, at I går bort

  • I forebygger potentielle konflikter i familien ved at tage stilling på forhånd

  • I tilfælde af, at barnet mister den ene forælder, vil den anden blive tildelt forældremyndigheden. Hvis du ikke mener, dette er hensigtsmæssigt for barnet vil din begrundelse i børnetestamentet indgå i Familieretshusets beslutning.

FAST LAV PRIS FOR BØRNETESTAMENTE: 2.000,-

Hvorfor er et børnetestamente vigtig?

I tilfælde af, at barnet/børnene mister sine forældre, er det Familieretshuset der afgør, hvem der skal have forældremyndigheden. Hvis du gerne vil have indflydelse på denne beslutning, bør du oprette et børnetestamente.

Børnetestamentet er gyldigt når det er underskrevet af dig. Det er dog vigtigt at Familieretshuset får kendskab til børnetestamentet. Derfor anbefaler jeg, at du enten udleverer børnetestamentet til den eller de personer, som skal have forældremyndigheden over dine børn, eller at børnetestamentet opbevares hos en notar. Derved vil Familieretshuset automatisk blive bekendt med børnetestamentet, i tilfælde af din eller jeres død.

SÅDAN FOREGÅR DET

BESTIL DIT BØRNETESTAMENTE

Tak for din besked. Du hører fra mig hurtigst muligt.
Prøv igen.